Coast Cleaning website loading

Onze diensten

Coast Cleaning staat voor vakkundig onderhoud en reiniging volgens uw wensen. Als wij een gebouw verlaten, hebben wij één doel voor ogen en dat is een tevreden klant. Bedrijven & particulieren kunnen beroep doen op ons voor verschillende diensten:

Bedrijven & particulieren

Bedrijven

Coast Cleaning is hoofdzakelijk aan het werk bij bedrijven uit verschillende sectoren: bank- en verzekeringssector, logistieke sector, industrie, productiebedrijven, openbare sector, scholen, enz. Vloeren, burelen, werkplaatsen, parkings, zonnepanelen… niets is ons teveel. We hebben een ervaren team dat ervoor zorgt dat alles op een professionele en correcte manier gebeurt.

Particulieren

Uw huis is uw thuis en een plaats om tot rust te komen. Een propere stek speelt hierin vast en zeker een belangrijke rol. Ontbreekt de tijd u of heeft u zelf geen zin om de handen uit de mouwen te steken? Moeten uw ramen dringend gewassen worden? Laat de klus met een gerust hart over aan onze poetsdienst. Hou er rekening mee dat Coast Cleaning géén dienstencheques aanvaardt.

Eénmalige & periodieke schoonmaak

Coast Cleaning is gelegen aan de Belgische kust in De Panne en dus zeer actief in de toeristische sector maar ook in zoveel andere sectoren. U kan beroep doen op ons voor het onderhoud & schoonmaak van:

  • horecazaken en winkels
  • garages en garagecomplexen
  • bovengrondse en ondergrondse parkings
  • openbare gebouwen
  • kantoorruimtes en toonzalen
  • magazijnen
  • particuliere woningen en appartementen
  • enz.

Wij poetsen niet voor vakantieverhuur.

Andere specialiteiten

Residenties & gemeenschappelijke delen

Wat met de gemeenschappelijke delen in een appartementsgebouw, kantoorgebouw of winkelcentrum? Wie contacteer je best voor het onderhoud van traphallen, gangen, liften, garages, parkings, vuilnis behandeling en sanitaire ruimtes? Coast Cleaning heeft reeds jaren ervaring in dergelijk onderhoud. U kan rekenen op professionaliteit, efficiëntie en oog voor detail.

Oplevering bouwprojecten

Bent u bouwheer of verantwoordelijke van een bouwproject en dient u tijdig uw nieuwbouw- of renovatieproject op te leveren? Dan is Coast Cleaning de partner die u zoekt. Na een lange periode van planning en zwaar werk is het proper maken de laatste en niet te onderschatten taak. Wij zorgen voor een perfecte eindschoonmaak van vloeren, ramen en andere glaspartijen, sanitaire ruimtes, keukens en gemeenschappelijke delen. Wij maken elke ruimte kraaknet!

Ramen wassen

Het reinigen van ramen is tevens één van onze specialiteiten. Ruiten wassen doen wij zowel bij bedrijven als particulieren. Koepels, veranda’s, glazen wanden, zonnepanelen enz. nemen wij ook voor onze rekening. Wij maken gebruik van professioneel materiaal zodat wij steeds kwalitatief werk kunnen afleveren op een zeer efficiënte manier.