Coast Cleaning website loading

Coast Cleaning

Coast Cleaning is een schoonmaakbedrijf voor zowel bedrijven als particulieren en bestaat uit een team van 6 mensen. Bruisend van energie steken we graag de handen uit de mouwen en willen we enkel tevreden klanten. We zijn gevestigd in De Panne, maar wij werken over heel de Westkust. Wij zijn vooral actief in de regio Koksijde, Oostduinkerke, Nieuwpoort en Veurne.

Combined Shape Created with Sketch.

Clean in ervaring

Onze energie, motivatie en jarenlange ervaring maken van Coast Cleaning een schoonmaakbedrijf dat u kan inschakelen voor tal van schoonmaakopdrachten: wekelijkse schoonmaak van kantoren en woningen, grote schoonmaak bij oplevering van bouwprojecten, ramen wassen en zoveel meer.

Onze diensten
Combined Shape Created with Sketch.

Clean in flexibiliteit

Dagelijks doen wij onze schoonmaakrondes op basis van een vlotte en professionele planning. U kan op ons rekenen van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Wij maken het u graag gemakkelijk. Laat de opkuis, het reinigen en het poetsen dus gerust aan ons over!

Clean op regelmatige basis of éénmalig

Samen met u bepalen we frequentie en tijdsduur van de schoonmaak. Eénmalige opdrachten zoals grote schoonmaak, oplevering voor verhuur/verkoop, enz. worden uitgevoerd op basis van een raming van de benodigde uren. Voor onderhoud en reiniging op regelmatige basis stellen we een vaste arbeidstijd zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Clean voor elke klant

Coast Cleaning wil uw partner zijn voor alle schoonmaakdiensten voor bedrijven en particulieren over heel de Westhoek. Geen enkele taak, groot of klein, is ons teveel. Dankzij onze jaren ervaring in de onderhoudssector mogen wij ons gerust profileren als experts in ons vak.